Egészség, komfort, levegőminőség, családbarát munkahely

Egészség, komfort, levegőminőség, családbarát munkahely

A munka hatékonysága, az alkalmazottak jó közérzetének és egészségének biztosításának az érdekében fontos a megfelelő komfort, az irodai levegőminőség és a családbarát munkahely megteremtése. A munka nagy részét az irodán belül töltjük és a nagyvárosokban igen szennyezett lehet a kültéri levegő is. Kiemelten jelentős a beltéri levegő minőségének és páratartalmának az ellenőrzése főként a nagyobb irodák esetében és a megfelelő levegőkeringetés illetve a szellőztetés biztosítása. Az irodák különböző részei és berendezései tartalmazhatnak olyan vegyszereket, összetevőket és egyéb szennyezőket (szerves vagy szervetlen szennyezők), melyek bekerülve a levegőbe káros egészségügyi hatással bírnak. Amennyiben elégtelen a beltéri levegőminőség, a munkatársak teljesítménye is romolhat.

ZIR_24 ZIR_41

A legjobb megoldás minél több szobanövény alkalmazása, melyek természetes módon tisztítják a levegőt, csökkentik a terek szén-dioxid tartalmát és növelik oxigén ellátottságát. E mellett a párologtatásuk által szintén hozzájárulnak a megfelelő komfort érzethez. A berendezések megfelelő karbantartásával és a szűrők ellenőrzésével szintén csökkenthető a légszennyező anyagok kockázata.

A munkatársaknak érdemes olyan tereket, pihenő sarkokat, csendszobákat és szórakozási lehetőségeket kialakítani, ahol munka közben kis időre kikapcsolódhatnak, felfrissülhetnek, melynek következtében visszatérve a munkához produktívabban tudják végezni az elvárt feladatokat.

ZIR_42 ZIR_57

ZIR_25 

Bezár
ob_get_clean(), 'title' => 'Egészség, komfort, levegőminőség, családbarát munkahely' ); $GLOBALS['asmframe']['category'] = 'hulladekboltermek/cikkek/popup'; function encapsulate_item_article_1517_005519( $tv ) { require( ASM_GEN_FSROOT.'frames/keret_popup/frame.php' ); } encapsulate_item_article_1517_005519( $tv ); ?>