Zöldterületek, növények

Zöldterületek, növények

A vállalkozás és az irodahelység növényekkel való zöldítése több szempontból igen fontos! Elsősorban egészségesebb irodai levegőt biztosítanak, melyhozzájárul a munkatársak egészséges állapotához. Természetes módon tisztítják a levegőt, csökkentik a terek szén-dioxid tartalmát és növelik oxigén ellátottságát. E mellett a párologtatásuk által szintén hozzájárulnak a megfelelő komfort érzethez.

ZIR_23 ZIR_34 ZIR_39

zöldtetők alkalmazása javítja az épületek energiahatékonyságát, napsütéses időben a nagyobb növények árnyékolva az ablakokat csökkenthetik a légkondicionálás mértékét. A munkatársak számára pihenőhelyként is igen alkalmasak.

ZIR_55 ZIR_54

Az irodai asztalok, a tárgyaló termek, meeting szobák, konyhák környezetében elhelyezett növények (esetleg fűszerek és gyógynövények) nem csupán a közérzethez és a munka hatékonyságának a növekedéséhez járulhatnak hozzá, hanem kitűnő öko-design elemek is egyben.

Bezár
ob_get_clean(), 'title' => 'Zöldterületek, növények' ); $GLOBALS['asmframe']['category'] = 'hulladekboltermek/cikkek/popup'; function encapsulate_item_article_1517_129346( $tv ) { require( ASM_GEN_FSROOT.'frames/keret_popup/frame.php' ); } encapsulate_item_article_1517_129346( $tv ); ?>