Rendezvények, csapatépítés, konferenciák

Rendezvények, konferenciák, csapatépítés

A vállalkozások működése során igen gyakoriak lehetnek a rendezvények, konferenciák, a különböző csapatépítő tréningek és képzések. A környezettudatosság jegyében elsődleges, hogy minél kisebb távolságot kelljen megtenni az események helyszínére és minél inkább legyenek kihasználva az autóbuszok és gépkocsik. Az még inkább környezetbarát megoldást jelent, hogyha a munkatársak a tömegközlekedést vagy a vasutat választják az úti cél elérése érdekében. Ezen döntések következtében csökken az alkalmazottak okozta üvegházgázok kibocsátásának a mennyisége, mellyel együtt jár a vállalat ökológiai lábnyomának a csökkenése.

ZIR_58 ZIR_36

ZIR_49

Érdemes olyan vendéglátó ipari helyeket választani, melyek számára fontos a hatékony erőforráshasználat és a csapatépítési programoknak kiváló helyszíne lehet a különböző vidéki, ökoturizmuson alapuló aktív tevékenységeksokasága. Az ilyen lehetőségek egyike a Gömörszőlősi Programcsomag, melynek célja, hogy szolgálja állampolgáraink fenntarthatósággal kapcsolatos ismereteinek és szemléletének fejlődését, ill. hozzájáruljon a fenntartható társadalomhoz vezető út gyakorlati lépéseinek kimunkálásához. Továbbá acsapatépítés számára kiváló lehetőségeket találnak az ÖKO-Pack Programcsomag keretében, hiszen a közösségben végzett kreatív munka és az alkotás közös öröme tökéletesen összekovácsolhatja a munkatársakat.

Az élelmiszerek típusa és származása is meghatározó, amennyiben valaki környezetbarát rendezvényt akar megvalósítani. Ennek keretében helyi ételt és italt érdemes beszerezni, helyi piacon és bioboltban vásárolni. Akár hozzánk is fordulhatnak, hogyha Fair Trade kávézót vagy biobüfét szeretnének megrendelni a rendezvényeik részeként. Amit ajánljuk: környezettudatos rendezvények, események, kiállítások számára - stílusos és egyedi büfé az ökológiai szemlélet jegyében. Finom biokávé és tea. Fair trade csokoládék minden választékban. Padlizsánkrém, Budapesto és hasonló ínyenc bio-falatok! Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó alapanyagokból!

A rendezvények tervezése során kiemelten fontos annak az előtérbe helyezése, hogy minél inkább megvalósuljon a hatékony erőforráshasználat, ahulladékmegelőzés (pl. online regisztráció és háttéranyag, marketing anyagok számának csökkentése stb. ), minimalizálás és az újrahasznosítás, valamint azújrahasznosított termékek alkalmazása. 

Bezár
ob_get_clean(), 'title' => 'Rendezvények, csapatépítés, konferenciák' ); $GLOBALS['asmframe']['category'] = 'hulladekboltermek/cikkek/popup'; function encapsulate_item_article_1517_984925( $tv ) { require( ASM_GEN_FSROOT.'frames/keret_popup/frame.php' ); } encapsulate_item_article_1517_984925( $tv ); ?>